Video Poker - Gokspellen

Het spelletje poker is ontzettend populair. Zeker de vorm Texas Hold`em wordt wereldwijd veel gespeeld. Gelukkig zijn er ook andere varianten, zodat iedere soort speler het spel kan spelen. Speel je graag online, dan is video poker wellicht iets voor jou. Het wordt namelijk alleen maar online gespeeld en kent verschillende varianten. De meeste vormen van video poker kan je met meerdere kaarten handen spelen, zoals bijvoorbeeld 1, 5, 10 of zelfs 20.
Het principe van video poker is altijd hetzelfde. Het spel treft dezelfde spelregels als poker zoals het maken van een hand, bijvoorbeeld een paartje, een straat of een flush.

Jack or Better

Eén van de bekendste video poker vormen is Jack or Better. Je speelt het spel alleen tegen de dealer, waarbij je 5 kaarten krijgt gedeeld. Je mag vervolgens bepalen welke kaarten je vast wilt houden en de rest wissel je in voor nieuwe. Heb je een paartje boeren of hoger, dan win je in ieder geval je inzet terug.Sommige combinaties zijn moeilijk te maken, zoals de straight flush. Het is daarom ook zo dat wanneer je deze combinatie maakt, de winsten een stuk groter zijn. Klik op de afbeelding om jacks or better direct en gratis uit te proberen.

Deuces Wild

Deuces Wild is een video poker variant dat veel weg heeft van Jack or Better, maar dan net iets anders. Zo dien je minimaal three of a kind te maken om iets te winnen. Een paartje is dan niet meer genoeg. Gelukkig speelt de twee als Wild card. Dat wil zeggen dat de 2 een kaart aanneemt die de beste combinatie mogelijk maakt.

Jokers Wild

Een ander vergelijk maar bekende video poker variant is Jokers Wild. In plaats van 52 kaarten zijn er 53 kaarten in het spel, namelijk ook nog de joker. De joker neemt net als de 2 in Deuces Wild een kaart aan die de beste combinatie maakt. Bij Jokers Wild heb je minimaal een paartje heren nodig of hoger om te winnen.

BetCity
BetCity
0 + 100 Spins
Circus.nl
Circus.nl
€ 250 + 0 Spins
Jacks.nl
Jacks.nl
€ 100 + 0 Spins